Tutustuin Villeen ammattiin valmentavalla linjalla. Se syksy oli rankka, koska tuli niin paljon uutta asiaa koulusta, mutta vapaa-ajalla oli rentoa. Käytiin avustajan kanssa kaupoissa, värjättiin usein hiuksia, kirjoitettiin tietokoneella, teimme koulutetäviä ja käytiin syömässä ulkona. 

Opiskelutoverit olivat todella mukavia. Villen kanssa juotiin erilaisa kahveja ja pidettiin muuten hauskaa keskenään. Jouduin keskeyttämään koulun lääkekokeilun seurauksena, joka meni pieleen ja jouduin vuoteenomaksi. Ville kävi katsomassa minua sairaalassa usein, se piristi mieltä. Nyt siitä on jo kulunut reilusti yli kymmenen vuotta. Tapasin villen facebookissa jokin aika sitten uudestaan ja muistelimme vanhoja. Olemme usein yhteydessä. Nyt ystäväni aikoo matkustaa Lissaboniin sähkärillä ajaen määränpäähän. Ja Ville ottaa matkaseuraksi Aamu-koiran. Minusta se on todella hienoa, että hän saa toteuttaa vihdoin unelmansa. Matkalla hän kerää varoja Plan Internationalille. Matkaa voi seurata Facebookissa Wheels of Freedom -sivulla jos uskaltaa hypätä kyytiin! ( https://www.facebook.com/wheelsoffreedommovie ).

Matka alkaa ensi keväänä äitienpäivänä jos kaikki menee toivottavasti suunnitelmien mukaan. Ville puuhaa jo nyt matkaa kovalla vauhdilla. Hän kuntouttaa itseään hurjasti tulevaan varten. Paluumatka tehdään junalla.

 

s%C3%A4hk%C3%A4ri.jpg

Kuva Handico Finland oy:n sivuilta.

vr-juna.jpg

lissabon.jpg

yst%C3%A4v%C3%A4.jpg